KPN webmail is de ideale omgeving als je overal ter wereld even je mail wilt checken. Het enige wat je nodig hebt is een apparaat met toegang tot het internet. Via je eigen webmail omgeving kan je eenvoudig inloggen met behulp van je e-mailadres en wachtwoord. Het aanmaken van een e-mailadres bij KPN is eenvoudig als je een internetabonnement hebt lopen. Je hebt meestal een brief van KPN ontvangen waarin je e-mailadres en wachtwoord staat.

Inloggen bij KPN

KPN.com logo

Via de link op onze website kom je direct op de webmail-site van KPN terecht. Je kan meteen inloggen en je mail ophalen. Ben je wachtwoord vergeten? Via dezelfde pagina kan je een nieuw wachtwoord opvragen. Je kan zowel je gebruikersnaam als wachtwoord altijd weer opnieuw opvragen. Je kan zelfs een sms ontvangen met je nieuwe wachtwoord of gebruikersnaam. Uiteraard kan dit alleen als je een mobielnummer hiervoor hebt ingesteld bij het aanmaken van een e-mailaccount.

Storing in je webmail?

Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat je even je e-mail niet kan bereiken. Het kan gebeuren dat er misschien op dit moment storing is bij KPN. Via onze website kan je direct checken welke storingen er op dit moment zijn in de mail. Als er een storing is dan doet KPN er alles aan deze zo snel mogelijk op te lossen. Binnen een paar uur kan je vaak alweer je e-mail bereiken. Zo niet dan kan je altijd even contact met KPN opnemen om te vragen naar eventuele storingen.

Mijn KPN webmail instellingen

Om je e-mails te kunnen lezen of om e-mails te kunnen versturen via een e-mailapplicatie, zul je deze goed moeten instellen. Bij pop3 verwijder je de gelezen mails van de server en bij imap blijven je e-mails op de server staan en kun je deze via een ander softwareprogramma of via je webbrowser nogmaals lezen.

SMTP KPN instellingen: Om e-mails te kunnen versturen moet je de smtp server gegevens invullen, hieronder staan ze vermeld.

Na invullen van de pop3, imap en smtp gegevens, dient u uw gebruikersnaam (uw e-mail adres) en wachtwoord in te vullen. Let wel op! Uw gebruikersnaam is NIET die van Mijn KPN.

POP3 mail instellingen:

Inkomende server:
pop.kpnmail.nl
SSL aanvinken + poort 995 invullen.

Uitgaande server:
smtp.kpnmail.nl
TLS (of SSL voor oudere apparaten) aanvinken en poort 587 invullen.

IMAP/SMTP kpnmail instellingen:

Inkomende server:
imap.kpnmail.nl
SSL aanvinken + poort 993 invullen.

Uitgaande server:
smtp.kpnmail.nl
TLS (of SSL voor oudere apparaten) aanvinken en poort 587 invullen.

Welke domein extensies zijn te gebruiken met KPNmail?

KPN webmail is te gebruiken met o.a de volgende domein extensies:

kpnmail.nl
planet.nl
kpnplanet.nl
hetnet.nl
freeler.nl
netmail.nl
wxs.nl

KPN webmail
Getagd op: