Als je een internetabonnement hebt bij Online.nl dan krijg je er direct een gratis online webmail bij cadeau. Via deze webmail kan je eenvoudig mails ontvangen en versturen. Wereldwijd kan je via je smartphone, laptop of tablet verbinding krijgen met je mail. Het enige wat je nodig hebt is je gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op je eigen mail. Via onze website kan je direct doorklikken naar het inlogscherm van online.nl.

Inloggen bij jouw online.nl webmail

Online.nl logo

Wil jij graag een mailtje versturen vanaf je laptop? Klik op deze link en je kan direct beginnen met het invullen van je gebruikersnaam en wachtwoord. Je gebruikersnaam en wachtwoord heb je meestal per brief ontvangen van Online.nl. Je kan ook zonder browser inloggen in je mail. Je kan bijvoorbeeld je webmail koppelen aan je smartphone en automatisch mail binnenhalen. Ben je jouw inlognaam vergeten? Geen probleem je kan deze ook direct opvragen via onze website. Je kan zo direct weer aan de slag met je eigen mailaccount.

Storing? Neem direct contact op met online.nl

Je wilt een e-mail versturen en ineens ligt de mail eruit. Er is eigenlijk niets irritanter dan een niet werkende webmail. Gelukkig kunnen er storingen zijn waardoor jouw mail tijdelijk niet bereikbaar is. Het kan ook dat er iets met je eigen computer aan de hand is. Neem gerust contact op met online.nl als je zeker wilt weten of er een storing in de webmail is. Via onze website kan je de contact informatie van de klantenservice terugvinden.

Online webmail
Getagd op: