Als je een Tele2 internetabonnement afsluit, dan krijg je hier direct een gratis e-mailadres bij cadeau. De Tele2 webmail is puur bedoelt voor het versturen en ontvangen van mailtjes. Je kan via je eigen browser inloggen bij Tele2 en overal ter wereld even je mail checken. Naast inloggen via je eigen internetbrowser is het mogelijk om je webmail te koppelen aan je smartphone of tablet. Je kan zo eenvoudig je e-mail ophalen en verzenden via je telefoon.

Inloggen via je Tele2 webmail

Het enige wat je hoeft te doen om in te loggen op je webmail is de webpagina bezoeken van Tele2. Wij hebben een directe link voor je klaarstaan zodat je eenvoudig je mail kan checken. Het enige wat je nu nog nodig hebt is een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen. Ben je per ongeluk je wachtwoord vergeten? Geen probleem je kan direct via onze website een nieuw wachtwoord opvragen bij Tele2. Je kan zo weer eenvoudig inloggen via je eigen browser.

Storingen bij Tele2 webmail

Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat je ineens je mail niet meer in kan komen. Dit is natuurlijk hartstikke vervelend en het kan voorkomen dat er storingen zijn. Tele2 heeft een speciale pagina waarop alle storingen worden weergegeven. Is er geen storing, maar heb je ook geen mail? Neem even contact op met Tele2 en je wordt direct geholpen. Samen met jouw kijken ze naar eventuele fouten in je instellingen. Dankzij de telefonische hulp kan jij mooi weer verder met het versturen van e-mails.

Tele2 webmail
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *