Bij het afsluiten van een Tele2 internetabonnement krijg je direct een gratis e-mailadres erbij cadeau. Online kun je via Tele2 webmail bij dit e-mail komen en e-mail lezen en versturen. Webmail is hier dan ook voor ontwikkeld, voor het online versturen en ontvangen van mailtjes met je eigen webbrowser, waar je ook ter wereld bent. Je kunt zo eenvoudig je e-mail ophalen en verzenden via bijvoorbeeld je telefoon. Naast inloggen via je eigen internetbrowser is het mogelijk om je webmail te koppelen aan je PC, laptop, smartphone of tablet. Dat kan uiteraard ook via mailprogramma’s als Thunderbird, Outlook en Zimbra Open Source, waar je ook meer instellingen, aanpassingen, etc. kunt doen.

Inloggen Tele2 webmail

Het enige wat je hoeft te doen om in te loggen op je Tele2 webmail is de webpagina van deze provider te bezoeken. Wij hebben een directe webmaillink voor je klaarstaan zodat je eenvoudig je mail kan checken. Het enige wat je nu nog nodig hebt is een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen. Ben je per ongeluk je wachtwoord vergeten? Geen probleem je kan direct via onze website een nieuw wachtwoord opvragen bij Tele2. Je kan zo weer eenvoudig inloggen via je eigen browser.

Storingen bij Tele2 webmail

Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat je ineens je mail niet meer in kan komen. Dit is natuurlijk hartstikke vervelend en het kan voorkomen dat er storingen zijn. Tele2 heeft een speciale pagina waarop alle storingen worden weergegeven. Is er geen storing, maar heb je ook geen mail? Neem even contact op met Tele2 en je wordt direct geholpen. Samen met jouw kijken ze naar eventuele fouten in je instellingen. Dankzij de telefonische hulp kan jij mooi weer verder met het versturen van e-mails.

Tele2 webmail
Getagd op: