Als je een internetabonnement afsluit bij Telfort, dan krijg je direct je eigen e-mailadres erbij cadeau. Via de Telfort webmail kan je inloggen in een beveiligde omgeving om e-mails te sturen en te ontvangen. Je kan wereldwijd je e-mail ontvangen zolang je een browser hebt om je mail op te openen. Het is mogelijk om Telfort mail te openen zonder browser met bijvoorbeeld je smartphone of tablet. Met de juiste instellingen kan je automatisch inloggen bij het opstarten van je smartphone of tablet.

Inloggen op je eigen Telfort webmail

Telfort.nl logoWil jij graag je e-mail ontvangen op je computer? Via de link op onze website kom je direct op de pagina terecht waarop je jouw Telfort webmail kan openen. Je hoeft alleen nog in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Ben je jouw wachtwoord vergeten? Geen probleem via de pagina van Telfort kan je jouw gebruikersnaam en wachtwoord direct opnieuw opvragen.

Storing? Neem contact op met Telfort

Helaas kan het altijd gebeuren dat je een Telfort storing hebt. Je kan even niet inloggen en dit is natuurlijk lastig als je even snel je mail wilt ophalen. Via onze website kan je contact opnemen met Telfort en direct informeren naar eventuele storingen. Blijkt er geen storing in de webmail te zitten? Geen probleem een vriendelijke medewerker helpt je graag om het op te lossen. Je hebt zo geen last meer van een eventuele storing in de mail.

Telfort webmail
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *