Een tijdje terug is UPC overgenomen door Ziggo. De oude UPC webmail is verandert in hetzelfde systeem als Ziggo. Dit heeft een aantal voordelen want de oude UPCmail is nu een stuk verder uitgebreid. Je kan niet alleen e-mails versturen, maar ook bestanden en foto’s bewaren in je eigen Cloud. Het is zelfs mogelijk om andere e-mailadressen te koppelen aan dezelfde inbox. Je kan zo niet alleen je UPC webmail binnenhalen, maar ook je Hotmail of Gmail binnen dezelfde browser. Uiteraard is het ook mogelijk om je e-mail te koppelen aan je smartphone of tablet.

Inloggen op je eigen UPCmail

Via de link op onze website kan je direct inloggen op je eigen e-mailaccount bij UPCmail. Het enige wat je nodig hebt is een inlognaam en wachtwoord. Ben je per ongeluk jouw wachtwoord vergeten? Dit is geen enkel probleem want je kan deze direct opvragen of opnieuw instellen. Met behulp van je gebruikersnaam en postcode kan je opnieuw je wachtwoord opvragen. Als je ook je gebruikersnaam vergeten bent dan kan je deze uiteraard ook meteen opvragen.

Storingen in je mailaccount

Helaas kan het bij iedereen overkomen dat ineens je e-mail eruit ligt. Dit hoeft helemaal niet aan jouw te liggen. Het kan gebeuren dat er storingen bij deze provider zijn waardoor jouw e-mail het even niet meer doet. Natuurlijk kan je direct contact met ze opnemen om te informeren naar eventuele storingen. Ziggo heeft een speciale pagina waarop de meest recente storingen getoond worden.

UPC webmail
Getagd op: