Xs4all webmail krijg je gratis bij een internetabonnement. De eerste keer ontvang je een brief over het aanmaken van je persoonlijke e-mailadres. Je kan zelf je e-mailadres bedenken en in het begin krijg je een tijdelijk wachtwoord. Uiteraard kan je deze na het inloggen direct wijzigen in een wachtwoord dat bij je past. Overal ter wereld kan je in de beveiligde omgeving van Xs4all je e-mail checken. De webmail is puur bedoelt om e-mails te sturen en te ontvangen. Mocht je geen zin hebben om op de computer te kijken dan kan je jouw mail heel eenvoudig koppelen aan je smartphone of tablet. Je kan dan met een paar vegen met je vinger direct je mail checken.

Inloggen op je eigen Xs4all webmail

XS4ALL.nl logoOp onze website hebben wij een directe link geplaatst naar de browser waar je jouw mail kan ophalen. Het enige wat je nog hoeft te doen is inloggen met de gegevens die je van Xs4all gekregen hebt. Ben je toch je wachtwoord vergeten? Je kan gelukkig direct een nieuw wachtwoord aanvragen en opnieuw inloggen bij Xs4all. Naast je wachtwoord kan je natuurlijk ook je gebruikersnaam opvragen als je deze per ongeluk vergeten bent.

Xs4all storingen in de webmail

Officieel gezien heeft Xs4all de minste storingen van Nederland. De kans dat er storingen in jouw webmail ontstaan is klein. Er is natuurlijk wel altijd een kans dat er misschien iets op je computer misgaat. Gelukkig kan je bij Xs4all rekenen op de beste klantenservice van Nederland. Je kan heel eenvoudig contact opnemen met de klantenservice en uiteraard helpen ze je graag met het oplossen van storingen.

Xs4all webmail
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *