Ziggo webmail is zeer uitgebreid en heeft nog veel meer mogelijkheden, dan alleen het ontvangen en versturen van e-mails. Je kan Ziggo prima de startpagina van je webbrowser maken. Via je webmail-account kan je meteen je social media kanalen checken of e-mails van andere accounts beheren. Je kan niet alleen je Ziggo mail koppelen, maar ook je Gmail en Hotmail. Je hebt slechts één pagina nodig om je mail van verschillende accounts te checken. Via je mail kan je direct een agenda aanmaken en beheren in een beveiligde omgeving. Je kan deze agenda weer openen via je smartphone en online bijwerken. Het is ook mogelijk om foto’s en bestanden op te slaan in je eigen digitale Cloud.

Direct inloggen bij je Ziggo webmail

Ziggo.nl logo

Via onze website is het mogelijk om direct in te loggen op je eigen Ziggo webmail account. Wij hebben een directe link naar jouw eigen mailomgeving. Ben je per ongeluk het wachtwoord vergeten? Geen probleem je kan ook een nieuw wachtwoord aanvragen. Ideaal als je er even niet uitkomt wat ook alweer je wachtwoord was.

Storing in je mail?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je via onze link niet in je mail komt. Er is misschien een storing bij Ziggo, waardoor je mail even niet bereikbaar is. Wij hebben direct de contactgegevens van Ziggo voor je klaarliggen voor hulp bij eventuele storingen. Uiteraard moet je je storing melden bij de Ziggo klantenservice.

Mijn Ziggo webmail instellingen

Om je e-mails te kunnen lezen of om e-mails te kunnen versturen via een e-mailapplicatie, zul je deze goed moeten instellen. Bij pop3 verwijder je de gelezen mails van de server en bij imap blijven je e-mails op de server staan en kun je deze via een ander softwareprogramma of via je webbrowser nogmaals lezen. Via Mijn Ziggo kunt u uw e-mailadressen aanmaken, instellingen wijzigen en indien nodig ook verwijderen.

Op Ziggomail wordt u gewaarschuwd voor phishing e-mails, trap hier nooit in. Vertrouw je het niet klik dan nooit op een link in je e-mail, maar open een browservenster en ga naar de website van het bedrijf of overheidsinstantie waar je een mail van hebt ontvangen. Kom je er niet uit, neem dan contact op met bedrijf/instantie.

SMTP Ziggo instellingen: Om e-mails te kunnen versturen moet je de uitgaande mailserver gebruiken, de zogeheten smtp server. Hieronder staan de gegevens die je moet invullen:

POP3-instellingen:

Inkomende server: pop.ziggo.nl
Serverpoort: 995
Verificatie vereist/identiteitscontrole: ja
Type versleuteling: TLS / SSL

IMAP – Inkomende mailserver instellingen:

Inkomende server: imap.ziggo.nl
Serverpoort: 993
Type versleuteling: TLS/SSL
Gebruikersnaam: je volledige e-mailadres (inclusief @ziggo.nl)
Wachtwoord: het wachtwoord van je e-mailaccount

SMTP Ziggo – Uitgaande mailserverinstellingen:

Gebruikersnaam: uw volledige e-mailadres ( inclusief @ziggo.nl of @home.nl of @upc.nl, etc.)
Wachtwoord: het wachtwoord van je e-mailaccount
Server: smtp.ziggo.nl
Serverpoort: 587
Type versleuteling: STARTTLS (indien beschikbaar) / TLS / SSL
Verificatie vereist/identiteitscontrole: ja

Ziggomail – delen van foto’s, video’s en bestanden

Wist je dat je Ziggomail kunt gebruiken voor het delen van foto’s, video’s en bestanden? Je ontvangt namelijk gratis 15GB online opslag bij je Ziggo webmail account. Wil je weten hoe je foto’s, video’s en bestanden kunt delen, lees dan snel verder:

Ziggo drive onder webmail

Hoe deel je foto’s, video’s en bestanden op ziggomail handleiding:
1. Log in op je Ziggo webmail account
2. Druk linksboven in het menu op ‘Drive’ (zie foto hieronder)

3. Je ziet nu links een menu verschijnen: Mijn bestanden, Openbare bestanden en Verwijderde bestanden.
4. Via ‘Nieuw’ kun je nieuwe foto’s, video’s en bestanden uploaden.
5. Onder ‘Delen’ kun je een map aanmaken die je kunt delen.

Welke domein extensies zijn te gebruiken met Ziggomail?

Ziggo webmail is te gebruiken met o.a de volgende domein extensies:

ziggo.nl
upcmail.nl
@home.nl
quicknet.nl
casema.nl
chello.nl
a2000.nl

Ziggo webmail
Getagd op: